BejelentésAnime Online
Animék minden mennyiségben,ingyen ONLINE

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Köszöntelek az oldalon ^^ Ez az oldal az animékkel foglalkozik helyesbítve az animék részei online lesznek kilinkelve! Tehát ezeket a részeket nem én fogom feltölteni hanem csak kilinkelem ide! Jó szórakozást!

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Restart!!!

Tenyleg elnezest kerek az oldallal kapcsolatban,de szemelyes okok miatt nem tudtam szerkeszteni! Mostmar lesz idöm szal igyekezlek titeket karpotolni! :) Szal: FRISS: Naruto 101-150-ig.

FRISSITÉS-2

Egybeteszem a naruto Részeket mert Így nagyon Lehúzza az oldalt Ja és 100-ik részig feltéve! Jó szórakozást!! By:Robcsi22 UPDATE-1:-jobb minőségú videókra lettek cserélve az elejéről és a jetixes részek is cserélve lettek animaxosra!

Sorry!!:S

Bocsi Hogy Sokáig Nem Volt Friss De itt A Suli És Nehéz!! :(( Kárpótlásul Ma Felrakom a Naruto 3.évadját! Jó Szórakozást!!

FRISSITÉS-1

És íme az első frissítések: Naruto-2.évad Naruto 25.rész-cserélve

Sziasztok

Ma nyitott az oldal ugyhogy mégnincs sokminden rajta de hamarosan fel lesz töltve tartalommal! Addig türelem :)) FRISSÍTÉS: naruto 1-25.részig feltöltve!


Szavazás

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!